Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

Betalen

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt betalen. Naast dat u het bedrag per bank kunt overmaken kunt u ook gebruikmaken van de volgende betaalmethodes:
Overboeking vooraf – Gratis (bestelling wordt pas verwerkt als de betaling is voldaan)
Creditcard (VISA/MasterCard) – Gratis

Kan ik zonder BTW een bestelling plaatsen?

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen en geen btw af te dragen.
U dient dan te beschikken over een geldig buitenlands btw-nummer. Het btw-nummer moet worden ingevoerd met de landcode gevolgd door het btw-nummer zonder spaties of leestekens.
Om uw btw-nummer te kunnen valideren is het noodzakelijk om een account aan te maken. Zonder account is het helaas niet mogelijk om btw-vrij een bestelling te plaatsen.

Ik heb een kopie factuur nodig?

De facturen worden altijd per mail verstuurd.
Mocht u geen account hebben en de factuur niet per mail hebben ontvangen kunt u deze per mail opvragen , u kunt dan met vermelding van uw bestelnummer een mail sturen.

Kan ik ook op rekening kopen?

Voor instellingen, stichtingen, middelgrote en grote bedrijven en de overheid is het mogelijk om op rekening te kopen. Vereisten zijn dat u beschikt over een KvK-nummer en een zakelijk emailadres. Om hier in aanmerking voor te komen kunt u het beste een email met uw verzoek sturen. Na een toetsing kan de op rekening betaalmethode dan eventueel voor u actief worden gezet.