Retouren & Garantie

u

Hoe kan ik mijn machine voor reparatie aanbieden?

Dit kunt u eenvoudig regelen via uw account. Hier kunt u aangeven wat u wilt aanbieden voor reparatie en wat de klacht is. Bovendien kunt u hier gemakkelijk de status van uw reparatie volgen.

u

Krijg ik mijn geld snel retour als ik iets retourneer?

Zodra u de creditfactuur heeft ontvangen is het geld ook naar uw rekening overgemaakt. Vaak gebeurt dit binnen 3 werkdagen, nadat wij het pakket hebben ontvangen.

u

Hoe lang duurt een reparatie van mijn machine?

Hoe lang een reparatie duurt verschilt per merk.

u

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Al onze producten worden geleverd met volledige fabrieksgarantie, dus wanneer uw aangeschafte product in de garantieperiode defect raakt kunt u het product naar ons retourneren, middels de retourprocedure.
De fabrieksgarantie wordt altijd verzorgd door de dealer waarbij u het product heeft gekocht. Voor particulieren geldt een fabrieksgarantie van één of twee jaar en bent u een zakelijke klant heeft u 1 jaar fabrieksgarantie.
U kunt bij sommige fabrikanten uw aankoop registreren, waardoor u drie jaar fabrieksgarantie heeft. U dient het extra garantiecertificaat te bewaren samen met uw aankoopfactuur.

u

Op welke manier kan iets retourneren?

Dit kunt u eenvoudig regelen via uw account. Hier kunt u aangeven wat u wilt retourneren en wat de reden is. Bovendien kunt u hier gemakkelijk de status van uw retour volgen.

u

Wat is de tevredenheidsgarantieperiode?

Mocht u niet tevreden zijn over het aan u geleverde product, dan kunt u deze binnen 30 dagen aan ons retourneren, mits onbeschadigd en ongebruikt.
U betaalt bij ons geen annuleringskosten. Voor het retourneren van de producten kunt u gebruikmaken van de retourprocedure in uw account.
tool-market24.com vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde artikel, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld. Tenzij tool-market24.com aanbiedt het product zelf af te halen, wacht tool-market24.com met terugbetalen tot het artikel is ontvangen of tot u als consument aantoont dat u het artikel heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. tool-market24.com gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u als consument heeft gebruikt, tenzij u als consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.
Binnen de dertig dagen tevredenheidsgarantieperiode neemt tool-market24.com de retourkosten voor haar rekening!
tool-market24.com neemt alleen de retourkosten voor haar rekening mits het pakket voldoet aan de eisen van een standaardpakket. De eisen zijn dat het pakket maximaal 30kg weegt en maximale afmetingen heeft van 175x78x55cm. Indien de de retourzending hier niet aan voldoet kunt u het beste contact opnemen, zodat bepaald kan worden op welke wijze het artikel retour gezonden kan worden en voor wie de retourkosten zijn.
Indien uw zending niet voldoet aan de eisen van een standaardpakket en u geen contact met ons hebt opgenomen zijn de verzendkosten altijd voor uw eigen rekening.